måndag 29 september 2008

hööööst!

vilket höstväder det är alltså.. helgen var lugn.. gjorde inget i fredags.. var alldeless för trött för att festa alltså. lördagen var typ lugn också var med thomas o sandra o jessi men vi gjorde inte så mkt chillade o drack lite typ.. var bara hemma. Igår firade vi alva som fyller 5 år imorgon. träffade linda o martin som hade varit i trollhättan o myst. När hon kom till malin var hon inte bara smal utan hon hade en ring på fingret :) Gratttis till eran förlovning,apglad för dom har ju varit tillsmamans i en evighet nästan :) de var helt enkelt dags nu. .Ringen var så fin så.

kul att ha någon, själv har jag ingen :/ lite tråkigt men bättre att vara lycklig o inte ha någon än olycklig o ha en som inte är värd en.. så ja hade en gång i tiden.!

Den dagen man träffar någon då ska det kännas .. det ska pirras och fnittras , man ska känna något .. man ska inte ha någon bara för att ha någon.. det ska vara på RIKTIGT.
Man lär sig ju av sina misstag, men folk lär inse hur svårt det är att inte se det som är så fel i ett dåligt förhållande.
ett förhållande ska ha passion,trygghet, närhet och upplevelser. Det ska inte vara att ena dagen är man jätteförälskad och nästa är man det inte alls. Kärleken skall finnas där helatiden även om man inte alltid är överens men det är ju inga. Man ska kunna lita på den man lever med det är (a och o i ett förhållande), tilliten måste finnas där.

bra råd va :P ungefär som att ingen visste :P haha

iam a monkey :P

ne nog om detta

tingeling kissssss

1 kommentar:

Anonym sa...

har du sökt jobb i eskilstun?